WEINGUT Wagentristl

De wijngaarden bevinden zich op de glooiende hellingen van het Leithagebergte. De speciale samenstelling van de bodem en het microklimaat van deze regio, creëert een uniek terroir dat nergens anders te vinden is.

BLAUFRÄNKISCH-ZWEIGELT FÖLLIKBERG 2017

De Föllikberg is een uitloper van het Leithagebergte. De oudste Blaufränkisch-wijnstokken van het wijngoed gedijen op de zware, kalkachtige kleigronden en creëren een volle, kruidige rode wijn.

€ 11,95

BLAUFRÄNKISCH LEITHABERG 2017

Deze Blaufränkisch belichaamt het unieke terroir van de Leithagebergte. Zijn finesse-rijke fruit en minerale kruiden maken deze wijn een onmiskenbare ambassadeur van zijn oorsprong.

€ 13,65

PINOT NOIR SONNENBERG 2017

Geselecteerde druiven uit de Sonnenberg-wijngaard worden zorgvuldig gefermenteerd voor deze Pinot Noir. De wijn wordt 12 maanden nagerijpt in kleine eiken vaten.

Deze Pinot Noir combineert een overdaad aan fruit, met een volle en diepe smaak.

€ 16,80

PINOT NOIR KREIDEBERG 2015 / 2017

De Müllendorfer Kreideberg is een grote Cru met Grand Cru allure. Deze Pinot Noir is, in tegenstelling tot wat iedereen gelooft, niet rosékleurig, maar donker en zwart alsof het een Cabernet Sauvignon betreft.

De aroma’s en de smaak doen dan ook eerder aan zwart fruit denken, dan aan rood fruit.

€ 18,90

HEULICHIN 2017

De gemeente Großhöflein werd voor het eerst genoemd in 1153.
De toenmalige plaatsnaam “Heulichin” staat voor deze topwijn, gemaakt van de variëteiten Cabernet Sauvignon, Blaufränkisch en Zweigelt. 

De Heulichin belichaamt alles wat Wagentristl aan kennis, traditie en wijnmakerschap te bieden heeft.

€ 18,90

Proeven?

Bij Restaurant o’pazzo rotterdam bent u van harte welkom om één of meerdere wijnen van Snoeyenbos Wijnimport te komen proeven. Hier zijn maar liefst 28 van onze wijnen per glas te bestellen.

 

Contact

Telefoon

+31 (0) 6 53 70 07 95

E-mail

snoeyenbos@aon.at

Postadres

Snoeyenbos Wijnimport
Dorpsstraat 59
3732 HH De Bilt